Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Zoek je een totaalpakket?

Zie je door het bos de bomen niet meer? Ken je niets van al die technische shizzle? Geen nood, wij ontwerpen voor jou een pakket op maat! Wij brengen welk project dan ook voor jou piekfijn in orde!

Een bedrijfsfeest of presentatie?

WIl je een een optreden, of liever een deejay, of beiden? Gezellige sfeerverlichting voor je cocktailparty of walking dinner? Niet te luid en niet te stil? LJKE zorgt voor een perfecte timing en proper afgewerkte bedrijfsfeesten. Geen slordige kabels of beschadigde luidsprekers op onze jobs!

Zoek je een band of deejay?

Zoek je een goeie live band, of deejay voor jouw feest? Neem gerust contact op. We hebben zelf enige ervaring, en kunnen daarnaast voor elke stijl een gepaste deejay voorstellen. Door onze goeie contacten in de live wereld, kunnen we je ook uitstekende bands booken.

Geluidstechniek

Je kan bij ons terecht voor diverse audio technieken. Het inregelen van je PA systeem, mixen van FOH, monitormixen,... Voor elke job hebben we de juiste persoon!

Lichttechniek

Wij zorgen voor gepaste technici die een lichtplan ontwerpen en de lichtshow sturen voor jouw project, show of evenement.

Meer weten?

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over onze diensten en producten.
Contacteer ons
Freaworkx 2011